TORNA EL 3×3!!!!

Aquest any torna el 3×3!! Desprès de l’any complicat que em passat i amb la obligació d’haver de suspendre la pasada edició per causa del Covid, el campionat de 3×3 de futbol torna els dies 8, 9, 10 i 11 de juliol i si la pandèmia i la vacunació van com ara i esperem que així sigui es disputarà a la Plaça Barcelona 92 com s’ha fet des de l’inici. 

Aquest any com a novetat i desprès que en anteriors edicions alguns participants ens ho proposessin, em decidit crear una altra categoria la Júnior femení, seran doncs dues categories Femenines per així potenciar el futbol femení que tantes alegries ens a donat aquest any al nostre club. Aquesta nova categoria serà per a nenes nascudes entre els anys 2008-2011. Així doncs passarem de les 9 categories de les últimes edicions a 10.  

Pel que fa a les inscripcions es podran fer al Taller AutoCalaf, i el dia 2 de Juliol de 20:00 a 21:00 a la seu de la Penya al Passeig Santa Calamanda 2 de Calaf o enviant un mail amb la fulla d’inscripció a pbcalaf@hotmail.com. La data límit d’inscripció es el 2 de Juliol i les inscripcions son limitades es per això que us aconsellem que no ho deixeu fins a última hora. 

AQUÍ PODEU DESCARREGAR EL FULL D’INSCRIPCIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s