Botifarra i futbol

La Penya Barcelonista de Calaf i comarca va mostrar el seu entusiasme i nivell excel·lents en els campionats de botifarra i futbol en categoria benjamí celebrats a les instal·lacions del FC Barcelona en el marc de la Trobada mundial de penyes barcelonistes i del Trofeu Joan Gamper.

L’equip de futbol va disputar un total de cinc partits, tres a la  fase de grups i dos a la fase final eliminatòria. dels cinc, en van guanyar un, el que van disputar contra els representants de Veneçuela, de manera que es pot dir que els nostres benjamins ja tenen el seu seu haver un triomf internacional.

Més enllà dels resultats obtinguts, el més destacable va ser la bona harmonia que hi va haver entre els nois, molts dels quals es retrobaven en un mateix equip de futbol després d’haver crescut i haver-se fet futbolistes vestint la samarreta de la UE Calaf, i les seves ganes de participar i passar-s’ho bé.

Van formar part de l’equip: Dani Herraiz (p), Marc Giralt, Pol Serra, Roger Bascompte, Jan Molina, Marc Barrios, Ton Badia, Oriol Martínez, Gerard Fortó, Biel Fortó i Arnau Biosca.

IMG_4491

Pel que fa el torneigde botifarra, els representants de la PB de Calaf i comarca eren més granadets. Hi van assistir dues parelles: Daniel Roig i Marcel·li Prat i Vicenç Cardona i Mingo Trullàs.

Daniel Roig i Marcel·lí Prat van tenir “una actuació destacadíssima” en vèncer en les tres partides que van disputar, segons ha explicata aquest cronista el mateix Marcel·lí Prat. No obstant, van quedar classificats en novena posició degut a un sistema de puntuació que els va penalitzar en excés.

Daniel Roig i Marcel·lí´Prat

Pel que fa la parella formada per Vicenç Cardona i Mingo Trullàs, no van estar tan encertats i de les tres partides disputades només en van poder guanyar una.

Vicenç Cardona i Mingo Trullàs

En tot cas, l’ambient va ser de tanta harmonia i bona disposició per gaudir d’una jornada de barcelonisme i per representar amb orgull i dignitat la Penya Barcelonista de Calaf i comarca, com s’havia viscut el dia abans en el torneig de futbol per a les categories inferiors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s