Per si sentíssiu cridar

Si algun dia d’aquesta setmana algun veí tot passant per davant del local de la Penya Barcelonista de Calaf i comarca, al número 2 del passeig de Santa Calamanda, sentís crits i no fos dia de partit, que no s’espanti. De fet, no es tractarà de crits sinó de cants: el Cor de la PB Calaf i comarca ha començat els assajos per al Primer Concurs de Música Ie-Ie dels anys 70, que organitza la Festa Menor de Calaf, aquest divendres 31 d’agost a la plaça del Ravalet.

El festival començarà encara més tard del que ho fa un partit de futbol de la Lliga espanyola, compten posar-s’hi cap a tres quarts de dotze, en la convocatòria més optimista.

Després de l’èxit de l’edició de l’any passat dedicada a les havaneres, en què el Cor de la PB de Calaf i comarca va guanyar el premi a la millor lletra amb una adaptació de El meu avi dedicada a José Mourinho i el seu “por qué?, por qué?”, enguany s’han vist en cor (valgui la redundància) a provar-ho de nou.

La lletra amb què es presentaran al veredicte del jurat, de provada solvència i imparcialitat, és obra de Josep Antoni  Barrios i Marcel·lí Prat, que ja han estat rebatejats com a Barri el Celio, el noi i el Marce de Ferreries.

Pel que fa el conjunt instrumental, seguiran amb l’estratègia que tan bon resultat els va donar l’edició passada: atès que ningú sap tocar res que no sigui la simbomba o la pandereta (i algú el botet) i cantar a capel·la no cal, han optat per dur la música enregistrada en un magnífic CD.

Encabada l’actuació, tots els aplaudiments seran benvinguts i agraïts.

2 responses to “Per si sentíssiu cridar

  1. Molt bon article Jordi, felicitats, jajaja, sobretot lo del jurat “de provada solvència i imparcialitat”, jajaja

    • Tens tota la raó Marcel-li,aquest jurat ja semblara el de operacion triunfo en que el risto ja sabem qui sera je je je!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s