3 X 3 DE FUTBOL INTENS A CALAF

Durant tres dies, 36 equips de totes les categories, han disputat 116 partits, en la novena edició del torneig organitzat per la Penya Barcelonista de Calaf i comarca
L’Injurie Team ha guanyat la novena edició del torneig 3 x 3 que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Calaf, després de vèncer a la final a l’Electrodomèstics Nadal. Han estat tres dies de futbol intens, en sessions de matí, tarda i nit, en què s’ha fet bona la màxima esportiva que el més important és participar i passar-ho bé.
Des de divendres a la tarda i fins diumenge al vespre, s’ha celebrat al bell mig de la plaça de Barcelona 92 de Calaf, la novena edició del torneig 3 x 3, cinquè memorial Jordi Borràs, que ja s’ha convertit en un clàssic de mitjans de juliol, a la capital de la Segarra calafina. El campionat compta amb la col·laboració de la Fundació del FC Barcelona.
Enguany s’hi han inscrit 36 equips, des de la categoria de prebenjamins a veterans. Els prop de 180 futbolistes inscrits han disputat 116 partits. Una vegada més s’ha demostrat que el campionat atrau els futbolistes locals i de poblacions veïnes, però també que cada vegada en vénen de més lluny.
Aquesta és una modalitat que es juga en un terreny tancat, de 10 metres per 15 metres, amb porteries una mica més grans que les de l’hoquei sobre patins, en equips de tres jugadors, sense que cap d’ells pugui tocar la pilota amb les mans. Els partits duren 10 minuts i són d’una intensitat molt alta perquè no hi ha pràcticament interrupcions i la successió dels gols li dóna espectacularitat i emoció.
Tant els partits de les lliguetes prèvies com els de les finals, disputades diumenge a la tarda, van omplir la plaça, especialment a partir de l’horabaixa i quan la marinada feia de bon estar-s’hi.
A la final de la categoria sènior, l’equip Injurie Team, format per Alfred, Carles, Eric, Xavi, Jordi, es van imposar a l’equip Electrodomèstics Nadal, d’Edgar, David, Guillem, Gerard i Sergi. A més, Alfred també es va endur el trofeu al millor jugador del torneig.
Després del lliurament dels trofeus i d’una bossa amb regals oferts per la Fundació del FC Barcelona per als més menuts, el president de la PB de Calaf i comarca, Edgar Cardona, va destacar que “aquesta festa esportiva i cívica s’ha consolidat a Calaf” i va prometre que “l’any que ve, en el desè aniversari del torneig, la farem grossa”. Cardona va agrair la participació i l’esportivitat de tots els futbolistes, als veïns el caliu que van aportar amb la seva presència i ànims als jugadors, a les empreses i les botigues del poble la col·laboració que van aportar “i sense la qual no seria possible fer aquest 3 x 3”, a l’Ajuntament l’ajuda i les facilitats que dóna i, finalment, als veïns de la plaça la comprensió que demostren durant tot el cap de setmana.
Pel seu cantó, l’alcaldessa de Calaf, Maria Antònia Trullàs, i el regidor d’esports, Manel Navarro, van agrair a la penya barcelonista “la tasca que feu i que serveix per cohesionar el poble; amb la celebració d’aquest torneig es fa palès que l’esport serveix per unir les persones”.
Relació de guanyadors
Prebenjamins:

1. Tallers Bascompte (Marc, Roger, Ton)
2. UE Calaf (Marc, Pol, Arnau, Joel)

3. Taxis i Grues Albert (Jan, Oriol, Dani)

              
Benjamins:  

1. Barça 02 (Jordi, Guillem, Ramon, Oriol, Mohamed)                

Alevins: 

1. Terremotos (Adrià, Yossou, Sergi, Carles)

2. Baxa Team (Arnau, Bernat, Xavi, Alex)
3. Benraker (iker, Raúl, Rubén)

                    

Infantil:

1. Nottingham miedo (Carles, Jordi, Abel, Mauri, Gerard)

2. Discapa 8nil, Marcel, Roger, David, Pol)
3. Barça Team (Arnau M., Arnau B., Marc, Eloi, Pablo)

Femení: 

1.No me pises que llevo xancles (Gemma, Emma, Maria, Alba, Nielly)
2. Electrodomèstics Nadal Girl’s (Anna B., Anna V., Medea, Marta, Anna F.)
3. Tres per tres nou (Laura R., Hajar, Laura M., Laura C., Hind, Anna)

Veterans:

1. PB CC (Jordi, Jaume, Miquel, Xavi, Marcel·lí i Francisco)

2. Ferreteria Riera (Eloi, Cissé, Josep Maria i Jesús)
3. Los Pitufos (Enrique, Mario, Vasile, Juan)

                    

Sènior: 

1. Injurie Team (Alfred, Carles, Eric, Xavi, Jordi)
2. Electrodomèstics Nadal (Edgar, David, Guillem, Gerard, Sergi)

3. 4_Pipes (Gerard, Jaume, Pau, Josep)

                      

One response to “3 X 3 DE FUTBOL INTENS A CALAF

  1. Enhorabona Jordi, gran crònica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s